Contact

Project Zonhoven

STIJLVOLLE NIEUWBOUWWONING OP TOPLOCATIE IN ZONHOVEN.

Klassiek-moderne nieuwbouwwoning met 2 (mogelijk 3) slaapkamers, apart bureel, overdekt terras, mooie tuin en carport op een toplocatie vlakbij het centrum van Zonhoven.

Woning 18C (rechts) is gelegen op een perceel van 4are en heeft een bewoonbare oppervlakte van 177m². De indeling is als volgt:
Gelijkvloers: inkomhal, gastentoilet met handenwasser, open en lichtrijke leefruimte met zithoek, eetplaats en goed uitgeruste keuken met eiland en achterliggend een technische berging/wasplaats. De grote raampartijen zorgen voor veel licht en ruimte en bieden een rechtstreekse verbinding met het overdekt terras en de mooie tuin.
1e verdiep: ruime nachthal met bureau of speelhoek, apart toilet, masterbedroom met dressing, slaapkamer en een badkamer voorzien van alle comfort zoals inloopdouche, dubbel lavabomeubel en bad.
Zolder: er is een volledige zolderverdieping, bereikbaar via een vaste trap die bijkomend kan ingericht worden als slaapkamer, hobbyruimte, …
Buiten: bij elke woning hoort een overdekt terras, alsook een mooie tuin met een ideale zuidelijke oriëntatie. Hier is het heerlijk vertoeven! Elke woning is eveneens voorzien van een carport.

Deze woning kent een hoogwaardige afwerking en is voorzien van alle comfort; vloerverwarming, energiezuinig (E-peil 26, waardoor je 5 jaar lang geniet van 50% korting op het KI), ventilatie D, zonnepanelen, … De koper kan, binnen de voorziene budgetten, de verdere afwerking mee bepalen. Zo maak je van deze woning een echte thuis!

Toplocatie: deze woning is rustig en toch centraal gelegen, vlakbij het centrum van Zonhoven met winkels, openbaar vervoer, scholen, … Voor de natuurliefhebbers liggen zowel de Teut als de Platwijers vlakbij. Verkeerstechnisch een vlotte verbinding met Hasselt en Genk, alsook de op-en afritten van de E314.

 MATERIAALKEUZE – SPECIFICATIES

DOWNLOADS

OMGEVING

ADRES